Discover great events and parties, follow your favourite places and friends and see what’s happening near you. Toastr makes it easy for you to follow event organisers to be notified of their events in the near future.

All events and parties nearby!

Find out all the parties and events in oakland nearby and get notified for upcoming events.

All events and parties in oakland

Explore all the parties and events from Musikhuset-Aarhus. Follow Musikhuset-Aarhus and get notified everything he/she creates a new events/party.

All events and parties from Musikhuset-Aarhus

Jeg ved, hvem jeg er – men er jeg altid den samme? Spørger Carsten Bang i sit kommende og femte one man show ALTER EGO.

Igen beriger Bang os med det skarpsyn og den karakteristiske comedystil, der henover de sidste mere end 20 år har resulteret i udsolgte sale, utallige fire- og femstjernede anmelderroser og placeret ham i de danske komikeres “superliga”.

“Nogen gange er jeg entusiastisk – andre gange opgivende. Nogen gange praktisk og logisk – andre gange hovedløs. Nogen gange er jeg fuld af selvtillid – andre gange bare fuld.”

Med sit velkendte lune, blotter Bang sin personlighed i en kredsen om det store spørgsmål, hvor ofte vi i virkeligheden er os selv frem for vores Alter Ego – denne bedre udgave af os selv, som vi allerhelst vil se os som værende?

Glæd jer til endnu en filosofisk, øjenåbnende og stærkt underholdende oplevelse fra Carsten Bang, der denne gang står ansigt til ansigt med flere ansigter af sig selv.

Arrangør: Musikhuset

Carsten Bang

Den store musical “Seebach” rammer Aarhus i 2018

Fredericia Teater har tidligere begejstret publikum i Aarhus med musicalen “Shu-bi-dua”, og til foråret 2018 kommer deres store musical “Seebach” nu også Musikhuset Aarhus.

“Seebach” er fortællingen om en af de mest betydningsfulde familier inden for dansk popmusik. Om far og søn – Tommy og Rasmus. Om op- og nedture. Om den lette genre og dens tunge bagside i forhold til livet, døden, kærligheden og, ikke mindst, musikken der indrammer det hele. Det er en fortælling om popularitet og kritik, om legen og alvoren, om drømme og nederlag, om at mødes og skilles, om det at være sin egen, og om den arv der altid vil følge os.

Kom med på en rejse gennem de sidste 50 års dansk musikhistorie: Fra 1960’ernes pigtråd over tre årtiers Melodi Grand Prix-vindere, og især til toppen af vore dages hitlister – fra de helt store sceners rampelys til de mørkeste afkroge af livet bag dem.

Spilledatoer:
lørdag d. 21. april 2018 kl. 20.00
søndag d. 22. april 2018 kl. 15.00
tirsdag d. 24. april 2018 kl. 20.00
onsdag d. 25. april 2018 kl. 20.00
torsdag d. 26. april 2018 kl. 20.00

Arrangør: Musikhuset

Seebach

Den verdenskendte og anmelderroste fransk-amerikanske sangerinde Madeleine Peyroux kommer til Aarhus, hvor hun under jazzfestivalen i juli giver koncert i Musikhusets Store sal.

Madeleine Peyroux er født i USA, men flyttede som ung til Paris, hvor hun optrådte som del af en gruppe gademusikanter i byens latinerkvarter. Hun brød igennem lydmuren i 1996 med debutalbummet Dreamland, der begejstrede anmelderne og solgte 200.000 eksemplarer I 2004 vendte hun tilbage med albummet Careless Love, der igen tog anmeldere og publikum med storm og solgte mere end en million eksemplarer. Pladen blev fulgt op af flere succesrige albums, og i 2007 blev hun kåret som Best International Jazz Artist ved BBC Jazz Awards.

Madeleine Peyroux har med flere offentlige forsvindingsnumre og sin sky og excentriske opførsel altid været en sangerinde, der går sine egne veje. Veje, der nu fører hende til Musikhuset Aarhus. Med et nyt album udgivet i 2016 og en stemme der ofte er blevet sammenlignet med legendariske Billie Holiday, er det desuden en både højaktuel og helt suveræn jazzsangerinde, der kommer på besøg.

Arrangør: Musikhuset

Madeleine Peyroux

Der skal nok blive plads til både hits og soulsøde, når Ida Corr og hendes band giver koncert i Musikhuset Aarhus til oktober.

Ida Corr gjorde sig senest bemærket med sin deltagelse i Toppen Af Poppen, hvor hendes fortolkning af Gnags’ ”Når Jeg Bliver Gammel” røg direkte ind i danskernes hjerter og som nr. 1 på flere kanaler.

Idas gennembrud kom dog allerede i 2007, hvor hun og DJ’en Fedde Le Grand storhittede med “Let Me Think About It”, der blev en af de mest succesfulde danske singler nogensinde. Sangen gik #2 i UK og #1 på USA´s dancechart, og Ida Corr turnérede rundt i hele verden op mod fem år efter udgivelsen.

Det seneste halvandet år har Ida Corr brugt på at skrive ny musik. I februar 2016 udgav hun den storladne pophymne “Down”, der viste lovende tegn for kvaliteten af det kommende materiale, og til koncerten i Musikhuset vil hun sikkert byde på både nye og gamle hits i en lækker og soulfuld indpakning.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Ida Corr

Billetkøb: http://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/mega-karma-dansefest/

*************************************************************

For 5. gang går Aarhus Musikhus og Karmaklubben sammen om Aarhus’ største dansefest, hvor Musikhusets store flotte foyer omdannes til et vaskeægte danseparadis med kæmpe dansegulv, liveband og DJ.
Vi glæder os meget til at byde jer velkommen til et brag af en fest!

Lørdag den 22. april 2017, kl. 20:00-01:00.

Danseglæden er grundlaget for KarmaKlubben og naturligvis omdrejningspunktet for denne kæmpe dansefest, hvor alle – uanset alder, civilstand, højde, drøjde og hvad man ellers måtte kategorisere hinanden på – er velkomne.

Foran dansegulvet indtages scenen skiftevis af KarmaKlubbens DJ, som spiller hits fra 1970’erne frem til i dag og et svedigt liveorkester ‘Det Vildeste Band’, som sætter ekstra skub i dansefødderne. En sprængfarlig cocktail, der med stort musikalsk overskud og højt humør trækker det ene hit efter det andet op af hatten.

Tag din mand, kone, ven, veninde, kæreste, kollega, voksne børn, nabo eller facebook-ven under armen og vær med til en dejlig aften i danseglædens tegn.

Dato: Lørdag 22. april 2017
Tid: Kl. 20-01. Dørerne åbner kl. 19.00.
Sted: Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Musikhuset Aarhus

Vi har plads til alle, og du er velkommen. Du kan sikre dig en billet via linket, eller betale i døren (indtil udsolgt).

Vi ser frem til endnu en vidunderlig aften på dansegulvet!

Overblik over parkering:
http://musikhusetaarhus.dk/om-musikhuset/praktisk-information/parkering/

Mega KarmaDansefest feat. ‘Det Vildeste Band’ • 22. april 2017

Find out all the parties and events in oakland nearby and get notified for upcoming events.

All events and parties in oakland

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s