Discover great events and parties, follow your favourite places and friends and see what’s happening near you. Toastr makes it easy for you to follow event organisers to be notified of their events in the near future.

All events and parties nearby!

Find out all the parties and events in yonkers nearby and get notified for upcoming events.

All events and parties in yonkers

Explore all the parties and events from Heineken-Music-Hall. Follow Heineken-Music-Hall and get notified everything he/she creates a new events/party.

All events and parties from Heineken-Music-Hall

Ludovico Einaudi komt met een extra show op 9 juli naar AFAS Live.

De Italiaanse pianist/componist Ludovico Einaudi geeft op zondag 9 juli 2017 een extra show in AFAS Live te Amsterdam. Na zijn eerdere, volledig uitverkochte, concerten in Nederland zal hij de muzikale fijnproevers opnieuw verwennen met zijn unieke talent! Einaudi’s negende album ‘Elements’ staat centraal tijdens deze shows. De Kaartverkoop voor dit extra concert verloopt via Ticketmaster.

De klassiek geschoolde Einaudi verwierf faam bij een breed publiek met zijn soundtracks voor films als ‘Intouchables’ en ‘Doctor Zhivago’. Daarnaast brengt hij met de regelmaat van de klok solo-albums uit waarbij hij zijn intrigerende composities met steeds wisselende bezettingen uitvoert. Voornaamste wapenfeiten zijn ‘I Giorni’ (2001), ‘Nightbook’ (2009) en ‘In A Time Lapse’ (2013). Critici loven de dromerige pianostukken en georkestreerde soundscapes en riepen hem tot de waardige erfgenaam van Chopin, Satie, Glass en Reich uit.

In 2015 verscheen zijn negende album ‘Elements’ die alleen al in Nederland afstevent naar een platina status. Aan ‘Elements’ werkte de pianist bijna twee jaar. Een prachtige serie van twaalf stukken gebaseerd op de elementen – van de eeuwenoude Griekse elementen water, vuur, wind en aarde, gemixt met liefde en haat, tot de theorieën van de Russische Kandinsky over spirituele elementen van de kunst.

Einaudi over ‘Elements: “Hoe verder ik ga, des te meer ik van mezelf vraag. Een nieuw album daagt me altijd uit nog meer te doen, een nieuwe berg beklimmen, ergens aankomen waar ik nooit eerder ben geweest. Het moet vernieuwend zijn. Ik heb veel research gedaan naar eeuwenoude ideeën over de elementen, mijn hersenen gekraakt en al die kennis overgebracht in de muziek. Tegelijkertijd wilde ik mijn fans uitdagen met nieuwe composities. Ik wilde dat dit album tegelijkertijd mezelf intrigeerde én de luisteraars. Dat is gelukt!”

Dat Einaudi’s rustige, langzame, idealistische muziek zo populair is, komt volgens de pianist doordat steeds meer mensen zoeken naar rust, privacy, iets dat helpt om een nieuwe persoonlijke ruimte te creëren. “Ik denk dat mensen voelen dat mijn muziek integer is. Mijn composities zijn eigenlijk een metafoor voor innerlijke reflectie, geduld, privacy en meditatie of bidden. Mijn muziek bereikt veel mensen die daarnaar zoeken en ik vind het geweldig dat dit lukt. Bij popmuziek worden altijd veel mensen bereikt, bij klassieke muziek veel minder. Ik maak geen klassieke muziek, maar muziek die over grenzen gaat.”

Ludovico Einaudi | AFAS Live

Turn Down For What?!? Net als in zijn top trap tracks zit er een steile opbouw in de carrière van de Franse producer. Hij produceerde het met een Grammy genomineerde ‘Born This Way’ van Lady Gaga, remixte voor Aluna George en Kanye West, werkte samen met Major Lazer en MØ en behaalde platina status met de monsterhit ‘Let Me Love You’ die hij samen met Justin Bieber maakte. En een climax is nog lang niet in zicht!

DJ Snake at AFAS Live

DI-RECT geeft concert in AFAS LIVE op 3 november

DI-RECT komt dit jaar met een nieuw album getiteld ‘Rolling With The Punches’, waarvan nieuwe single ‘Ricochet’ al veelvuldig te horen is op de radio. Komende week start de band met een uitverkochte clubtour. “We zitten in een toffe flow op dit moment, een uitverkochte clubtour en veel enthousiasme vanuit onze achterban. Met het komende album hebben we een nieuwe norm voor onszelf gesteld, iedereen staat maximaal in zijn kracht. We kijken er onwijs naar uit om 3 november een bijzondere show te gaan doen in AFAS Live, waarvoor we alles uit de kast gaan halen met de energie die men van ons gewend is.”, aldus zanger Marcel Veenendaal.

DI-RECT zit intussen al meer dan vijftien jaar in het vak. De band uit Den Haag scoorde hits als ‘Times Are Changing’, ‘Invincible’ en ‘Inside My Head’. Vorig jaar vierde de band haar 15-jarig jubileum met een concert op het strand van Scheveningen voor 12.500 mensen. De band won talloze awards en speelde op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA.

DI-RECT | AFAS Live Amsterdam

Met zijn karakteristieke, rauwe stem weet Eddie Vedder – die je natuurlijk ook kent als frontman van Pearl Jam – ook solo enorme indruk te maken. In 2007 werd zijn werk voor de film Into The Wild wereldberoemd, een soundtrack die menigeen bij nog altijd bij de strot grijpt. Het nummer Guaranteed won dan ook terecht een Golden Globe Award. In 2011 verscheen het album Ukulele Songs, waarvoor hij een Grammy voor Best Folk Album won.

Support act voor deze show is de Ierse singer-songwriter Glen Hansard.

Eddie Vedder at AFAS Live

Find out all the parties and events in yonkers nearby and get notified for upcoming events.

All events and parties in yonkers

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s