Discover great events and parties, follow your favourite places and friends and see what’s happening near you. Toastr makes it easy for you to follow event organisers to be notified of their events in the near future.

All events and parties nearby!

Find out all the parties and events in anchorage nearby and get notified for upcoming events.

All events and parties in anchorage

Explore all the parties and events from Patronaat-Haarlem. Follow Patronaat-Haarlem and get notified everything he/she creates a new events/party.

All events and parties from Patronaat-Haarlem

Voorverkoop start 26 november vanaf 10.00 u.
Meer info: http://www.patronaat.nl/7-4-2017/julian-sas-band

Blueslegende Julian Sas keert terug naar Patronaat! Al meer dan 22 jaar is deze band actief in binnen en buitenland en is daarmee een van de langst lopende actieve bands die ons land kent.

De invloeden van de Julian Sas Band zijn heel divers en het is juist die combinatie die hun muziek uniek maakt en daardoor niet in een hokje laat plaatsen. Bluesrock is een breed begrip en zo is de muziek van deze band ook. De gedrevenheid en de visie over hun muziek heeft ze gebracht waar ze nu staan en het eind is nog lang niet in zicht.

Invloeden zullen er altijd zijn, maar dat is waar muziek over gaat, namelijk communicatie in welke vorm dan ook. Als vele van zijn helden speelde de internationaal ook veel geprezen. Nederlandse Blues Rocker in de traditionele trio bezetting zang/gitaar, bas en drums, maar op zijn laatste album Bound To Roll viel het de oplettende luisteraar al op: een lichte koerswijziging en vooral de vette Hammond orgel partijen.

De Julian Sas Band is een band die niet stil staat, altijd zoekende, altijd binnen het genre de grenzen verleggen. Julian Sas ontmoette organist/pianist Roland Bakker. Er was een klik en een aantal sessies later was het duidelijk: Sas had weer een brother gevonden. In deze formatie is de band de studio in gegaan met het resultaat een nieuw album met twaalf nieuwe eigen nummers. De CD “Coming Home” was de schitterende kroon op al dat noeste werk!

Vr 07-04 | Patronaat | Open 19.30 u – Aanvang 20.00 u | € 15,- (ex fee)

Julian Sas Band – Patronaat

Meer info: http://www.patronaat.nl/6-5-2017/another-journey

De inmiddels landelijk bekende en gewaardeerde tribute formatie Another Journey laat de line-up van 1977 t/m 1996 weer herleven. Als toegewijde Journey-devoten zullen zij alle klassiekers ten gehore brengen!

Za 06-05 | Patronaat | Open 19.30 u – Aanvang 20.00 u | € 12,50 (ex fee)

Another Journey – Patronaat Haarlem

Progressive supergroep Soen bestaat uit drummer Martin Lopez (Opeth/Amon Amarth) en de dynamische zanger Joel Ekelöf (Willowtree). Muzikaal is het melodieus, heavy, complex en omarmt de band de experimentele benadering van Pink Floyd en Tool, terwijl ook de kracht van Opeth bewaard blijft. Soen werkt aan een nieuw alvum, dat voorafgaand aan de tour uitkomt. “This has never been about genres, it’s always been about the journey we need to take both musically and personally,” aldus Lopez, “and what we´re working on right now is another adventure, another journey which in some ways is quite different again but also builds upon the experiences we’ve had over the last few years.”

Madder Mortem heeft eind oktober het nieuwe album ‘Red in Tooth and Claw’ uitgebracht, waarop de Noorse band moeiteloos schakelt tussen verpletterende grooves met heftige dissonantie en meeslepende schoonheid. Een aanrader voor fans van Opeth, Katatonia en Atrox!

De voorverkoop start 2 december, 12.00 uur.

Soen (SWE)
http://www.soenmusic.com

Madder Mortem (NOR)
http://www.maddermortem.com

Zon. 2 april 2017
Open: 19.00 Aanvang: 19.30
Tickets: € 16,-

Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem

Meer info en tickets: http://www.patronaat.nl/2-4-2017/soen-swe-%2b-madder-mortem-nor-

Soen + Madder Mortem – Patronaat Haarlem

“I’m a singer-songwriter from Texas and I act like one” aldus de multi platina en grammy award winnende country superster uit Amerika, Miranda Lambert. Inmiddels heeft zij haar zesde studio album, ‘The Weight Of These Wings’, uitegebracht en komt zij voor slechts een aantal shows naar Europa met haar ‘Highway Vagabond Tour’. Haar grote (Billboard) hits, ‘Mama’s Broken Heart’, ‘Little Red Wagon’ en ‘Somethin’ Bad’ zullen deze avond zeker voorbij komen, aangevuld met haar nieuwste werk, waaronder haar laatste single, ‘Vice’.

Wo 16-08 | Patronaat | Open: 19:30 u – Aanvang: 20:00 u | € 45,- (ex fee)
Meer info: http://www.patronaat.nl/16-8-2017/miranda-lambert

Patronaat presenteert Miranda Lambert in Caprera

Moderne, melancholische indiesongs door een energiek kwartet dat in één ritme ademt en net zo hard wordt voortgejaagd door wanhoop als door plezier. Hun muziek is een opgewonden mengelmoes van heden en verleden: van oude gevangenisblues en gospel, via de exotische jaren ’80 naar de indie avantgarde van nu. Eerder speelde Crying Boys Cafe op festivals als Motel Mozaique, SPRING en de Popronde: “in de optredens mengen we muzikale blijdschap met een besef van vergankelijkheid”. De muziek van Crying Boys Cafe is liefde voor wat niet in woorden uit te drukken is. Een viering van verdriet. Hun nieuwe album ‘The Keys Not The People’ is dit jaar uitgekomen bij het Nederlandse gerenommeerde label Excelsior Recordings. De band speelt begin 2017 op Eurosonic Noorderslag, het grootste showcase festival van Europa.

”…kan zo de Nederlandse Future Islands worden” – Ingmar Griffioen (3voor12)

Crying Boys Cafe – Patronaat Haarlem

Find out all the parties and events in anchorage nearby and get notified for upcoming events.

All events and parties in anchorage

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s