Discover great events and parties, follow your favourite places and friends and see what’s happening near you. Toastr makes it easy for you to follow event organisers to be notified of their events in the near future.

All events and parties nearby!

Find out all the parties and events in orlando nearby and get notified for upcoming events.

All events and parties in orlando

Explore all the parties and events from Willemeen. Follow Willemeen and get notified everything he/she creates a new events/party.

All events and parties from Willemeen

Het afgelopen jaar konden jongeren dankzij een samenwerking tussen Willemeen en Het Gelders Orkest op laagdrempelige wijze kennis maken met klassieke muziek. Stoffig en saai? Absoluut niet!

Willemeen heeft nu samen met Het Gelders Orkest een heel bijzonder samenwerkingsconcert georganiseerd! Op 17 maart zal het Gelders Contrabas Ensemble namelijk een speciaal concert komen opvoeren in de grote zaal van Willemeen.

Tijdens dit concert gaat het vijfkoppige ensemble de bezoekers trakteren op een unieke mix tussen onder andere klassiek, jazz, minimal en hardrock, maar ook op composities en filmmuziek van bijvoorbeeld Ennio Morricone, bekend van soundtracks van wereldberoemde films zoals The Hateful Eight. Meer informatie over dit unieke samenwerkingsconcert volgt snel, houd hiervoor de website/facebook en andere media van Willemeen in de gaten!

Informatie
Prijs: Vvk: 8 euro, Deur: 10 euro
http://www.willemeen.nl
(Meer informatie? Bel: 026 442 6021
Of mail: oscar@willemeen.nl

Het Gelders Orkest in Willemeen: Het Gelders Contrabas Ensemble

Team Dollhouse brings Dollhouse Queerparty to Willemeen in Arnhem to collaborate. A party for the strange, completely norm normal and the freaks. Show the inner you, be yourself. Come as you are!
The party will b a mixtured of music and fashion, a blending of genders and creative souls.
Tickets are for sale NOW!
More info later!
B HERE B QUEER.
COME ON IN FROM THE OUTSIDE.

LINE UP:
Art Expo: Sarjon Dali
Live performance by: Lucifer’s dream
DJ’S: Sven.strange+

*DOLLHOUSE queer party is a place 4 freaks, queers, music lovers, fashion, art, VJ’s. DJ’s and open minded party people. Expect mixed up DJ’s and weird acts from all over. Style: punk, wave, electro, emb, disco, 80’s, 90’s, rock and much more….
B a Doll, bring ur own Doll, dance like a Doll or come dressed as a Doll!* And don’t forget to invite ur friends….x

Dollhouse Queer Party

Vetrar Draugurinn + Scarlet Stories + Veil of Delusions

Vetrar Draugurinn

Deze Nederlandse band is ontstaan rondom sing en song writer en gitarist Eric Hazebroek (Stream of Passion). Naast het oog voor detail weet hij zich te onderscheiden in de scene door het combineren van melancholische melodieën met heavy, down-tuned rifss. Bassist Douwe de Wilde (The Saturnine), drummer Jim v/d Kerkhof (All for Nothing) en vocalist Marjan Welman (Autumn) delen samen met Eric een passie voor muziek waarbij de duistere kant een belangrijke inspiratiebron vormt. Het doel van deze vriendengroep is het maken van muziek die rechtuit het hart komt, en niet alleen melancholisch, breekbaar en intens is, maar ook duister en bruut. Aankomend jaar wordt de eerste limited edition EP een feit en zullen de bandleden gaan werken aan een gloednieuw album! Kortom, het wordt een veelbelovend jaar voor Vetrar Draugurinn.

Scarlet Stories

Scarlet Stories staat voor ambient en melancholische muziek gebasseerd op duistere verhalen, horror en folklore met invloeden progressive rock en metal. In 2012 is de samenstelling van de band veranderd, waardoor ze konden laten zien dat ze klaar waren voor het echte werk en zich konden onderscheiden in de heavy scene. Dit werd mogelijk door Tim (drummer), Carmen (gitarist) en Wessel (bassist) toe te voegen aan het akoestisch duo Bram (gitarist) en Lisette (vocalist). De eerste EP Scarlet Stories (2013) werd beloond met de titel beste nieuwe album door MusicfromNL en zowel het publiek als de media waren laaiend enthousiast over de EP! De tweede EP “Resurrection” bevat akoestische songs, wat ruimte biedt de verhalen op een andere manier te intrepeteren. Door het toevoegen van instrumenten heeft Scarlet Stories meer mogelijkheden hun verhalen te over te brengen. Het ene moment is het breekbaar en gevoelig en het andere moment bruut en krachtig. Als je helemaal los kunt gaan op Opeth, Anathema of Avatarium mag je deze band zeker niet missen!

Veil Of Delusions

Veil of Delusions wordt geleid door Zoë Tilly en biedt een breed scala aan songs die invloeden omvat van vele bandjes met uiteenlopende stijlen, van symphonic tot melodic death metal. In hun tracks zijn brute riffs terug te vinden, melodieën, catchy vocalen en krachtig drumspel. Veil of Delusions heeft één doel: “We bring you melodic metal, based on passion!”. Inmiddels heeft de band tal van tracks gespeeld door heel Europa, waaronder op het Amsterdam Metalfest en FemMe Battle. De band heeft onlangs twee singles gereleased, “Across the sky” en “The Chase”. Met de komst van hun laatste album “Echoes of Dawn” zijn ze helemaal klaar om een gruwelijke show neer te zetten!

Vetrar Draugurinn / Scarlet Stories / Veil of Delusions

Tijdens deze avond gaan vader en zoon Courbois een fantastische show weggeven! Dit is je kans om op een toffe manier kennis te maken met Jazz muziek in het Willemeen café voor maar €8,= Vader (Pierre) heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend binnen de Jazz scene. Deze jazzheld leidde de eerste Nederlandse groep die geheel vrij improviseert: het (Original) Dutch Free Jazz Quartet en heeft de rockjazz naar Nederland gebracht met zijn esemble Association PC.

Vader en zoon hebben de bune inmiddels vaker gedeeld (CourHof) en uiteindelijk beginnen ze een nieuw kwartet waarin ook zoon Heribert (viool) en Fredo Wagner (gitaar) hun bijdrage leveren. Barend Courbois is verantwoordelijk voor de bas en deelt het podium ook regelmatig met een aantal obscure bandjes zoals WCW, Vengeance en Action in DC. Tijdens deze avond zullen zij een weergaloze show weggeven waarbij Pierre de pannen van het dak speelt met zijn drumspel en Barend de show steelt met zijn basgitaar. Wacht dus niet langer en zorg dat jij je ticket in de pocket hebt!

Cour/Cour-Bois/Bois

Voor iedereen die van vieze harde muziek houdt hebben wij nu een gave Rock & Roll show voor jullie!!

Op 10 Maart komen de bands White boy wasted, seventhirty + support naar de willemeen! Zij gaan zorgen dat je oren kapot gaan en je met een gebroken rib thuis komt. De entree is gratis, dus er is geen excuus om niet te komen!

White boy wasted is een jonge band uit Eindhoven Rockcity, deze drie mannen maken vieze snelle boze lelijke energierijke harde Rock & Roll. Ze bestaan nog niet eens een jaar maar in deze tijd hebben zij al met meerdere grote bands zoals: Nashville Pussy, Suicidal Angels en Raven het podium gedeeld.

Seventhirty gaat gewoon keiharde old school hard rock maken!
Support act word nog bekend gemaakt.
Samen gaan ze er een goed feestje van maken met harde Rock & Roll en veel bier, dus allemaal komen!
!!GRATIS ENTREE!!

White Boy Wasted * Seventhirty * support

Find out all the parties and events in orlando nearby and get notified for upcoming events.

All events and parties in orlando

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s