Discover great events and parties, follow your favourite places and friends and see what’s happening near you. Toastr makes it easy for you to follow event organisers to be notified of their events in the near future.

All events and parties nearby!

Find out all the parties and events in hialeah nearby and get notified for upcoming events.

All events and parties in hialeah

Explore all the parties and events from RECYCLART ART CENTER. Follow RECYCLART ART CENTER and get notified everything he/she creates a new events/party.

All events and parties from RECYCLART ART CENTER

One Mic present ” Saké – Paco – L’Hexaler et Tonino” en Show case @ Recyclart Bruxelles – 23 mars 2017.

“Explicit Rap Music”

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▼ ONLINE TICKET ▼
soon

► Quand ? Jeudi 23 mars 2017 !!!
► ou ? Recyclart Bruxelles, Belgium
► Adresse ? Rue des Ursulines 25 – 1000 Bruxelles
► Musique ? Hip hop/Rap conscient
► Prix ? Prévente 10€, online seulement , a la porte : 10 – 12€ ( avant 21h30 = 10€)
► 21h jusqu’a 01 du matin.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▼ FAN PAGE ▼
https://www.facebook.com/One-Mic-1320354704688424/
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Show case —>

Saké ( zakariens) FR
https://www.facebook.com/sakezakariens/?fref=ts

Paco FR
https://www.facebook.com/PacoAkaRaoulSuares/

L’Hexaler ( La fine equipe) BE
https://www.facebook.com/LHexaler-207452635991888/?fref=ts

Tonino ( Trafiquants d’art) BE
https://www.facebook.com/toninofficiel/?fref=ts

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Rap music is only one !!!

artwork: http://www.facebook.com/simonbrusten

One Mic présent ” Saké Paco L’Hexaler Tonino” at Recyclart

MEMO PIMIENTO (solo)
Bruxelles n’a jamais trop de rythme, voilà pourquoi Memo Pimiento a déménagé du Mexique vers Bxl. Memo utilise synthé, effets et samples pour mélanger cumbia avec influences de Kraftwerk, Front 242, 80’s synth pop etc. En 2015 il était déjà à Recylart avec son groupe Zorroz, mais maintenant il vient en solo pour nous enchanter avec ses maléfices de danse.

Brussel kan altijd nog wat extra ritme gebruiken, daarom verhuisde Memo Pimiento in 2012 van Mexico naar hier. Memo is een live producer en speelt on stage met synths, effecten en samples. Hij mixt electronica met cumbia en invloeden van Kraftwerk, Front 242, 80’s synth pop etc. Enkele jaren geleden was hij al eens bij ons met zijn band Zorroz, maar deze keer komt hij op zijn eentje onze lichamen in een danskronkel toveren.

SONIDO GALLO NEGRO
Sonido Gallo Negro ou 9 ‘hombres’ de Mexico City. Avec orgue Farfisa, theremin et des nuages orageux de percussion ils mixent la cumbia sonidera, le huayno, le boogaloo et la chicha avec musique psychédélique, soundtracks de westerns spaghetti, du garagerock et sixties surf. Le collectif a signé chez Glitterbeat Records en 2011 (le label de Bombino et Tamikrest) et ils ont sorti deux albums extraordinaires. Exotique, psychédélique, mais surtout ne pas à rater. Le coq noir va chanter! Spooky & hot !

Sonido Gallo Negro is een negenkoppig combo uit Mexico City. Met Farfisa orgel, theremin en een pak percussie verenigen ze cumbia sonidera, huayno, boogaloo en chicha met psychedelica en spaghettiwesternsoundtracks, garagerock en sixties surf. Het collectief tekende in 2011 als eerste niet-Afrikaanse band bij Glitterbeat Records (Bombino, Tamikrest, …) en heeft ondertussen twee prachtige albums uit. Exotisch, psychedelisch, maar vooral niet te missen. De zwarte haan zal kraaien! Spooky & hot!

21:00 Doors + Dj
21:30 Memo Pimiento (Mex)
22:15 Sonido Gallo Nero (Mex)
23:30 Dj
01:00 The End

Salle / Zaal Recyclart – 5€

Sonido Gallo Negro / Memo Pimento / Dj

>> NL
Nightshop: 10 jaar Rebel Up! > Afro-Futuro Bass & Turkish Psychedelica :
Derya Yıldırım & Grup Şimşek (Tr/Fr/Gb/De/It) / Ibaaku (Sn) / Octa Push (Pt) & DJ Marathon

Het Brusselse collectief Rebel Up maakt deel uit van de Nightshop nachten sinds het prille begin, zowel als resident DJ’s via SebCat & LeBlanc als ook het cureren van lineups met hedendaagse internationale acts & DJ’s. Deze maand Maart vieren ze hun 10 jarige bestaan; ooit begonnen in Amsterdam in kraakzaal OCCII met kleine NGO fundraiser feesten en van daar stevig geëvolueerd naar kenners van folk en urban ‘world’ muziek en alternatieve global cultuur en het verspreiden van deze vernieuwende klanken via hun sets. In 2010 werd Brussel het nieuwe thuis van Rebel Up! om hun wereldse concept te activeren in het Brusselse cultuurleven via nachtfeesten, concerten en festivals. Intussen heeft Rebel Up! een muziekproject uitgevoerd in India, getoerd door Canada, Brazilië, Argentinië, Peru, Rusland en zowat heel Europa en vele muziekavonden gecureerd in Brussel en verder. Dit jubileumjaar markeert ook de geboorte van Rebel Up! Records, een vinyl & digitaal label voor de specialere global klanken. Select global, play local!
http://www.rebelup.org

Derya Yıldırım & Grup Şimşek (TR/FR/GB/DE/IT)
Een gloednieuwe Anatolische psych-pop sensatie, Turkse folk ontmoet groove en electronische actie! Met leden uit Turkije, Duitsland, Frankrijk Italië en Groot Brittannië belichaamt Grup Şimşek (spreek uit als «Shimshek») de ‘Outernational’ generatie. De groep wordt geleid door de jonge zangeres en multi-instrumentaliste Derya Yıldırım, bijgestaan door de fantastische percussioniste Greta Eacott en ook Antonin Voyant (gitaar/fluit), Graham Mushnik (orgel/synth) en Andrea Piro (bas), allen van de nomadische band Orchestre du Montplaisant. Ze brengen hun eigen interpretatie van Turkse juweeltjes van artiesten en poëten zoals Selda Bagcan, Barıs Manço, Özdemir Erdogan, Moğollar, Aşık Mahzuni Serif en Nazım Hikmet, maar zorgen voor originaliteit via hun eigen zinderende composities en improvisaties. De diepe stem van Derya, stevige saz melodieën, acid orgelgeluiden, pure psychedelica en groovy ritmes zorgen samen voor een meeslepende klank. Hun debuut EP ‘Nem Kaldi’, eerder dit jaar verschenen op Bongo Joe Records & Catapulte Records, is een ode aan een paar van deze klassieke Anatolische folk, pop en rock songs. Daarop brengt Derya een uitmuntende versie van Özdemir Erdoğan’s vintage song ‘Gurbet’. Gurbet is een Turks woord dat een speciale vorm van heimwee betekent: van op afstand moeten toezien dat de dingen verkeerd beginnen te lopen in je moederland. Anders dan de westerse popcultuur, leeft de Turkse popmuziek vooral van traditionele songs en haar eindeloze manieren om deze te herinterpreteren. Grup Şimşek neemt de oprechte en rijke Turkse poëzie naar de toekomst zonder de herinnering van het verleden te verliezen. Ze hebben al opgetreden in Duitsland, Groot-Brittanië, Frankrijk, Italië en Zwitserland en nu voor het allereerst in België. De Anatolische invasie is op komst!
http://www.catapulterecords.com/grupsimsek.html

https://lesdisquesbongojoe.bandcamp.com/album/nem-kaldi

Ibaaku (Senegal)
Geboren in Dakar, maar opgegroeid in Casamance, Ibaaku is een meer dan vindingrijke artiest; niet alleen een producer maar ook een multi-instrumentalist, schrijver, componist en radio presentator. Voor dat zijn solo carrière werd gelanceerd, werkte hij een aantal jaar met de besten van de Senegalese hiphop, waaronder Xuman, Keyti, Daara J (Faada Freddy’s groep) en PPS. Hij is nog altijd kernlid van het collectief I-Science en werkt momenteel veel samen met modeontwerper Selly Raby Kane. Zijn debuutalbum ‘Alien Cartoon’ op Akwaaba Music (2016) is een analyserend betoog van Dakar als stad van de toekomst. Hoe is deze city aan het evolueren? Hoe kijkt het naar anderszijn, vreemdheid en verschil van mensen? Met dit album onthult Ibaaku een zeer originele, afro-hypnotische en innovatieve muzieksfeer. Zowel hiphop als experimentele electro, vermengd met Senegalese referenties en geremixed met lokale geluiden, zijn de grootste invloeden van dit eerste opus. Hier en daar kunnen ook enkele referenties naar de beat scene en diens leider Flying Lotus gevonden worden. We mogen zelfs denken aan Sun Ra als een intellectuele en visuele referentie, vooral door de Afro-futuristische beelden die beiden artiesten delen. Laat jezelf los op het Seneg-Alien’s ruimteschip om de unieke kracht te voelen van dit kosmische wezen en het andere nachtleven van Dakar.
http://ibaaku.com/

http://www.akwaabamusic.com/ibaaku

Octa Push (Lissabon, Portugal)
Lissabon en Brussel hebben veel gemeen, beiden zijn één van de meest Afrikaanse steden van Europa. Sinds het begin is Recyclart en Nightshop vrijwel altijd de eerste geweest om Afro-Portuguese electro artiesten van Lissabon naar België te halen, van Buraka Som Sistema tot Batida, Principe (Marfox & Nigga Fox), Chalo Correia, Celeste/Mariposa, DJ Satelite en Julinho da Concertina. Tijd voor Octa Push, die eind vorig jaar hun 2e album ‘Lingua’ uitgebrachten op het eigen kersverse Combatentes label, als een schone symbiotische electro-acoustische ode aan de Afro Portugese muziek. Voordien bracht Octa Push muziek uit op gerenomeerde labels waaronder Soul Jazz, Fabric, Soundway Records en Enchufada en oogsten ze veel lof van SBTRKT, Thom Yorke, Gilles Peterson en Buraka Som Sistema. Zo stonden ze al op festivals als Sonar (Barcelona), Amsterdam Dance Event, Ten Cities @ Nairobi (Tanzania), Glade Festival (UK), Rock in Rio Lisboa, Fabric London en meer. De meesterbreinen achter Octa Push zijn de twee broers Bruno & Leo, in 2008 begonnen als DJ’s die experimenteerden met electronische beats, UK funky, grime en andere Afro urban stijlen. Voor ‘Lingua’ kozen ze om terug te gaan naar traditionelere paden, zich onder te dompelen in hun eigen familiewortels van Guinee-Bissau, lokale gastmuzikanten uit te nodigen en dit allemaal te versterken met elektronische sferen. Dit opnameproces inspireerde Octa Push om te veranderen van een elektronische duo act naar een meer organische live band met zangeressen, instrumenten en visuals. Verwacht een Afro Portugese impact met sterkte ritmes en verheffende melodieën die vertoeven tussen urban en traditionele emoties. Afro Tuga, puxa pa!
https://octapush.bandcamp.com
http://www.octa-push.com/

DJ Marathon
Wat zou een Rebel Up! Jubileum zijn zonder een global DJ marathon op het grote podium en in de toiletten. Met Back2Back sets door de Rebel Up! crew, Lowup (Jabo & Mr Orange), Tropical Boobs, Global Hybrid Records (TÔHM Aka. “El Gato TÔHM” & Alizarina), Drache Musicale (Radio Panik), Dovecake (∆n HOUR Of POWer, Radio Panik), Pedrolito Radioglobal (Muevelo), Burakete (Türkische Delikatessen, TR/DE) & Gaetano Dub (TamaRitmo) > > >
http://www.lowup.be/
https://www.facebook.com/tropicalboobs/

http://globalhybrid.fr/

https://www.facebook.com/MueveloParis

Global DJ Toilet
timings TBC
Toilet pas hele nacht: 1€

23:00 dj Burakete (TR/DE)
24:00 Grup simsek
01:00 Ibaaku
02:00 Octa Push
03:00 Rebel Up! crew b2b
04:00 Lowup b2b (Mr Orange & Jabo)
05.00 the end

Zaal Recyclart – 6€
23:00 > 05:00

http://www.recyclart.be/nl/agenda/nightshop-10-jaar-rebel-up

>> FR
Nightshop 10 ans Rebel Up! > Bass Afro-Futuriste et Psychedelica Turque :
Derya Yıldırım & Grup Şimşek (Tr/Fr/Gb/De/It) / Ibaaku (Sn) / Octa Push (Pt) & DJ Marathon

Le collectif bruxellois Rebel Up participe aux soirées Nightshop depuis le tout début, avec des DJ résidents comme SebCat & LeBlanc mais aussi en organisant des événements incluant des numéros et des DJs internationaux. En ce mois de mars, il fête ses 10 ans d’existence. Tout a commencé à Amsterdam, au centre culturel OCCII, avec des soirées de fundraising au profit de petites ONG. Le collectif, diffusant des sons innovants, s’est rapidement imposé comme expert en musique « du monde » folk et urban et en culture alternative globale. En 2010, Rebel Up! s’est installé à Bruxelles et s’est mis à insuffler son concept ‘global’ dans la vie culturelle bruxelloise à travers soirées, concerts et festivals, tout en lançant un projet musical en Inde, en faisant des tournées au Canada, au Brésil, en Argentine, au Pérou, en Russie et à peu près dans toute l’Europe et en organisant de nombreuses soirées, à Bruxelles et au-delà. Cette année jubilaire marque aussi la naissance de Rebel Up! Records, un label vinyle & digital pour les sons globaux les plus originaux. Select global, play local!
http://www.rebelup.org

Derya Yıldırım & Grup Şimşek (TR/FR/GB/DE/IT)
De la pop psychédélique anatolienne toute fraîche qui risque de faire sensation, au croisement entre le folk turc et l’action groove et électronique! Avec ses membres originaires de Turquie, d’Allemagne, de France, d’Italie et de Grande-Bretagne, Grup Şimşek (prononcez «Shimshek») est l’incarnation même de la génération ‘outernational’. La jeune musicienne et multi-instrumentaliste Derya Yıldırım mène le jeu, secondée par la fantastique percussionniste Greta Eacott ainsi que par Antonin Voyant (guitare/flûte), Graham Mushnik (orgue/synthé) et Andrea Piro (basse), tous issus du groupe nomade Orchestre du Montplaisant. Ensemble, ils offrent une interprétation très personnelle des plus belles oeuvres d’artistes et de poètes turcs tels que Selda Bagcan, Barıs Manço, Özdemir Erdogan, Moğollar, Aşık Mahzuni Serif et Nazım Hikmet, en y ajoutant leurs compositions et improvisations originales. La voix profonde de Derya, les imposantes mélodies du saz, les sons d’orgue acides, les rythmes dans le plus pur style psychédélique et groovy forment un son envoûtant. Le premier EP du groupe, ‘Nem Kaldi’, paru plus tôt cette année chez Bongo Joe Records & Catapulte Records, rend hommage à des classiques des répertoires folk, pop et rock anatoliens. Derya y offre notamment une brillante version de la chanson ‘Gurbet’, d’Özdemir Erdoğan. ‘Gurbet’, en turc, réfère à une forme particulière de nostalgie, née de l’observation, de loin, du pays d’origine entrain de se dégrader. Se distinguant de la culture pop occidentale, la musique pop turque se nourrit principalement des chants traditionnels et des infinies manières de les réinterpréter. Grup Şimşek projette la poésie turque, riche est sincère, dans le futur, tout en restant connecté au passé. Après des apparitions en Allemagne, en Grande-Bretagne, en France, en Italie et en Suisse, le groupe se produit pour la toute première fois en Belgique. L’Anatolie débarque!
http://www.catapulterecords.com/grupsimsek.html

https://lesdisquesbongojoe.bandcamp.com/album/nem-kaldi

Ibaaku (Sénégal)
Né à Dakar mais ayant grandi à Casamance, Ibaaku est un artiste plus qu’inventif, à la fois producteur, multi-instrumentaliste, écrivain, compositeur et présentateur radio. Avant de lancer sa carrière solo, il a travaillé quelques années avec le top du hiphop sénégalais, dont Xuman, Keyti, Daara J (le groupe de Faada Freddy) et PPS. Il reste l’un des membres principaux du collectif I-Science et collabore souvent avec la créatrice de mode Selly Raby Kane. Son premier album, ‘Alien Cartoon’, sorti sur Akwaaba Music (2016), est un exposé analytique sur Dakar, ville du futur. Comment la ville évolue-t-elle? Comment s’y vivent l’altérité, l’étrangeté, la différence? Avec cet album, Ibaaku révèle une ambiance musicale très originale, afro-hypnotique et innovante. Ce premier opus est solidement influencé aussi bien par le hiphop que par l’électro expérimentale, entremêlés de références sénégalaises et remixés avec des sons locaux. On peut aussi y détecter, ci et là, quelques références à la scène beat et à son chef de file, Flying Lotus. On pourrait même penser à Sun Ra, comme référence intellectuelle et visuelle, notamment vu l’imagerie afro-futuriste partagée par les deux artistes. Bienvenue dans le vaisseau spatial Sénég-Alien. Laissez-vous imprégner de la force unique de cet être cosmique et de la vie nocturne de Dakar!
http://ibaaku.com/

http://www.akwaabamusic.com/ibaaku

Octa Push (Lisbonne, Portugal)
Lisbonne et Bruxelles ont beaucoup en commun. Les deux villes sont notamment parmi les plus africaines d’Europe. Recyclart et Nightshop ont pour ainsi dire été les premiers à amener des artistes électro afro-portugais de Lisbonne en Belgique, de Buraka Som Sistema à Batida, Principe (Marfox & Nigga Fox), Chalo Correia, Celeste/Mariposa, DJ Satelite et Julinho da Concertina. C’est au tour d’Octa Push, dont le 2e album, ‘Lingua’, sorti fin de l’année dernière sur le tout nouveau label du groupe, Combatentes, est un bel hymne symbiotique électro-acoustique à la musique afro-portugaise. La musique d’Octa Push est auparavant sortie sur des labels renommés dont Soul Jazz, Fabric, Soundway Records et Enchufada et a été encensée par SBTRKT, Thom Yorke, Gilles Peterson et Buraka Som Sistema. Du coup, le groupe s’est déjà produit dans des festivals tels que le Sonar (Barcelone), Amsterdam Dance Event, Ten Cities @ Nairobi (Tanzanie), Glade Festival (UK), Rock in Rio Lisboa, Fabric London et autres. Octa Push est composé de deux frères, Bruno & Leo, qui ont commencé en 2008, en tant que DJs, à expérimenter les sons électroniques, le UK funky, le grime et autres styles afro urban. Pour ‘Lingua’, ils ont décidé de se pencher sur les chemins traditionnels, de s’immerger dans leurs racines familiales de Guinée-Bissau, d’inviter des musiciens locaux et de renforcer le tout avec des ambiances électroniques. Durant le processus d’enregistrement, le duo électronique s’est peu à peu transformé en un groupe live plus organique avec des chanteuses, des instruments et des visuels. Attendez-vous à un choc afro-portugais, avec des rythmes forts et des mélodies planantes manoeuvrant entre émotions urban et traditionnelles. Afro Tuga, puxa pa!
https://octapush.bandcamp.com
http://www.octa-push.com/

DJ Marathon
Que serait l’anniversaire de Rebel Up! sans un marathon DJ global sur la grande scène et dans les toilettes? Avec des sets Back2Back par l’équipe de Rebel Up!, l’équipe de Lowup (Jabo & Mr Orange), (Tropical Boobs), Global Hybrid Records (TÔHM Aka. “El Gato TÔHM” & Alizarina), Drache Musicale (Radio Panik), Dovecake (∆n HOUR Of POWer, Radio Panik), Pedrolito Radioglobal (Muevelo), Burakete (Türkische Delikatessen, TR/DE) & Gaetano Dub (TamaRitmo) > > >
http://www.lowup.be/
https://www.facebook.com/tropicalboobs/

http://globalhybrid.fr/

https://www.facebook.com/MueveloParis

Global DJ Toilet
timings TBC
Forfait Toilet pour toute la nuit: 1€

23:00 dj Burakete (TR/DE)
24:00 Grup simsek
01:00 Ibaaku
02:00 Octa Push
03:00 Rebel Up! crew b2b
04:00 Lowup b2b (Mr Orange & Jabo)
05.00 the end

Salle Recyclart – 6€
23:00 > 05:00

http://www.recyclart.be/fr/agenda/nightshop-10-ans-rebel-up

Nightshop: 10 jaar/ans Rebel Up! Afro-Futuro Bass & Turkish Psy

Our next party at our favorite train station will have a fresh mix of artists of the artificial intelligence 3D generation. No kidding.
For the first time we will have two live acts and start at 22:30 to party more (and reduce waiting time at the entrance even further).

The party title is taken from LENE LOVICH BAND ’s track https://www.youtube.com/watch?v=zF-z7kxF1aM
It had been a while we drew inspiration from the period our name comes from ( the track Los Ninos del Parque from Liaisons Dangereuses )

LINE UP
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

22:30 – 00:00 FFX (DJ+LIVE) (DE)
00:00 – 01:00 Gnučči (LIVE) (SE)
01:00 – 03:00 DJ Sonikku (DJ) (UK)
03:00 – 05:00 Bruce Botnik (DJ) (BE)

All info : http://ww2.losninos.be/artists.php?party=88

SUBSCRIBE / SHARE
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

please invite your friends, Facebook doesn’t allow us
subscribe for a free sms reminder: http://ww2.losninos.be/subscribe

€€€
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

limited priority tickets available on http://www.smickets.com
10,00€ : no longer available
11,00€ : AVAILABLE NOW
15,00€ : at the door

at the entrance we accept payments with the mobile Bancontact App ( make sure you install it : https://www.bancontact.com/en/bancontact-app )
we do not have a terminal to accept cards

cloakroom : 1€
wc : 0.50€ or pipi pass 2€

soft : 2€
beer (25cl) : 2€
wine : 2€
zinnebier (33cl): 4€
shot alco : 4€
cocktail : 6€
powerdrink + alco: 8€

VENUE
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Recyclart: art center, early 20th century train station
http://ww2.losninos.be/maps.php?lg=en&p=recyclart

PARTIES — FACEBOOK EVENTS
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Vicuna – 04/03/2017 – BRU
https://www.facebook.com/events/1638606896436955/

Los Ninos – 08/04/2017 – BRU
https://www.facebook.com/events/1516195631730912

Los Ninos – 20/05/2017 – BRU
https://www.facebook.com/events/445769752480005

Vicuna – 15/07/2017 – LIS
https://www.facebook.com/events/1083466588442644

SOCIAL
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

MIXCLOUD: https://www.mixcloud.com/losninos/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/losninosparty
TWITTER: https://twitter.com/losninosparty
VIMEO: https://vimeo.com/losninosparty
INSTAGRAM: https://instagram.com/losninosparty
YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/smickets
TUMBLR: http://losninosparty.tumblr.com/
ELLO: https://ello.co/losninos

THANKS TO
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

http://www.bioshop.be
http://www.sensoa.be
http://www.dedriewilgen.be
http://www.triodos.be
http://www.brompton.co.uk
http://www.atoma.be
http://www.zimmerli.com
http://www.casaaugustorosa.com
http://www.thedeardesigner.com
http://www.microvolt.be

Los Ninos #52 : It’s you, only you

◼ 5 YEARS MENTALITY ◼
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

► A DRUM AND BASS PARTY

Five years have passed since Mentality first saw the light of day.
We return to our beloved trainstation to celebrate in a way we know best. Get involved people!

◼ LINE UP
▬▬▬▬▬▬

DBridge
(Exit, Autonomic)

Jubei & SP:MC Present ‘Zones’
(Metalheadz, Shogun)

Kid Drama
(CNVX, Autonomic)

Theory B2B The Untouchables
(444, 45seven, Samurai, Rupture)

One87
(Star Warz)

HOSTED BY SP:MC

► 8€ if you donate clothes for the refugees to Huis van de Mens Brussel before 24H

► 12€ after 24h

LIMITED CAPACITY

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Supported by Huis van de Mens Brussel
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

RECYCLART ART CENTER
25 Rue des Ursulines
1000 Brussels, Belgium

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
http://www.mntl.behttp://www.recyclart.behttp://www.kickback-be.com

5 Years Mentality

Find out all the parties and events in hialeah nearby and get notified for upcoming events.

All events and parties in hialeah

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s